Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΤΙ ΝΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΓΛΩΣΣΑΡΙΟ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αρχική / Η εταιρεία
Η εταιρεία

SPA ABYSS

Σειρά επαγγελματικών καλλυντικών Προϊόντων για χρήση σε

Ινστιτούτα αισθητικής και Κοσμετολογία κέντρα.

Όλα τα προϊόντα και οι θεραπείες στηρίζονται στον σύγχρονο επιστημονικό λόγο και παράγονται μετά από αρκετές κλινικές και εργαστηριακές μελέτες, στόχος των οποίων είναι από τη μία η μέγιστη δραστικότητα και από την άλλη αποφυγή οποιασδήποτε παρενέργειας. Για τη παραγωγή των προϊόντων, χρησιμοποιούνται φυσικά και φυτικά συστατικά μετά από βίο-τεχνολογική επεξεργασία. Όλες οι πρώτες ύλες και οι μέθοδοι παραγωγής στηρίζονται στην Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και τις διάφορες οδηγίες της. Δεν χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες ζωικής προέλευσης.

Όλα τα δραστικά συστατικά που χρησιμοποιούνται είναι πολύ χαμηλού μοριακού βάρους, που μαζί με τους ειδικούς μεταφορείς τους (Transcutane Delivery Systems) κάνουν πιο εύκολη τη διείσδυσή τους από τη κερατίνη στοιβάδα, στα πιο βαθιά στρώματα της επιδερμίδας για πιο γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα. Η δραστικότητα των προϊόντων είναι αισθητή από τη πρώτη εφαρμογή τους. Η μακρόχρονη χρήση τους δεν προκαλεί εθισμό στην επιδερμίδα. Τα προϊόντα έχουν πολλαπλή και πολύμορφη δράση στο δέρμα με αποτέλεσμα να προσφέρουν σφαιρική επάρκεια σε ενυδατικά, θρεπτικά και άλλα στοιχεία απαραίτητα για μία υγιή, όμορφη και σφριγηλή επιδερμίδα.

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της σειράς, επιτρέπει στην Αισθητικό να κάνει την πιο σωστή και ξεχωριστή επιλογή για κάθε πελάτη, με τα πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα ακόμη και για δύσκολα προβλήματα όπως η ακμή στα διάφορα στάδιά της, τα σημάδια και οι ουλές της ακμής που ως γνωστό δύσκολα καταπολεμούνται.

Η σειρά περιλαμβάνει μοναδικά ανά τη παγκόσμια αγορά προϊόντα που ενθουσιάζουν με την αποτελεσματικότητά τους. Τα προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης σε SPA Salons για θεραπείες προσώπου και σώματος.

Παράλληλα με τα επαγγελματικά προϊόντα, προσφέρεται επίσης μεγάλη γκάμα καλλυντικών προϊόντων για όλους τους τύπους δέρματος για περιποίηση στο σπίτι και συντήρηση του αποτελέσματος των διαφόρων θεραπειών.

Όλη η διαδικασία έρευνας, μέχρι τη παραγωγή, τον έλεγχο ποιότητας, αλλά κυρίως οι κλινικές μελέτες, παρακολουθούνται από επιστημονικό προσωπικό, με επικεφαλής τον Δρ. Χαραλάμπους, Δερματολόγο-Κοσμετολογία.

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη με το σύστημα ελέγχου ποιότητας ISO 9001: 2000 και ακολουθεί όλους τους κανόνες της Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής (GMP) για συνεχή έλεγχο όλων των διαδικασιών παραγωγής που εγγυώνται σταθερή ποιότητα.

Palena Biocosmetics Ltd

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1992 στη Λευκωσία με το μετοχικό κεφάλαιο μοιρασμένο στους δύο συνιδιοκτήτες και ιδρυτές της Χαράλαμπο και Λένα Χαραλάμπους. Η φύση της εργασίας μας δημιούργησε την ανάγκη ίδρυσης της εταιρείας. Ο υποφαινόμενος σαν γιατρός Δερματολόγος και η σύζυγος μου σαν αισθητικός είχαμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τα δικά μας καλλυντικά για ιδία επαγγελματική χρήση. Το 1992 είχαμε πρόταση συνεργασίας από άλλην εταιρεία, για δημιουργία νέας σειράς καλλυντικών στηριγμένη στα δικά μας μέχρι τότε προϊόντα.

Έτσι δημιουργηθεί η σειρά καλλυντικών NEODERMA που σήμερα ανήκει σε άλλη εταιρεία.

Από τότε η εταιρεία μας έχει αναπτύξει διάφορες δραστηριότητες στον τομέα κατασκευής καλλυντικών. Κύριο χαρακτηριστικό των προϊόντων μας είναι η προσπάθεια όπως χρησιμοποιούνται όσο το δυνατό περισσότερα φυσικά συστατικά και κυρίως φυτικής προέλευσης για την κατασκευή των καλλυντικών. Όλα τα προϊόντα περνούν από σοβαρό εργαστηριακό, αλλά κυρίως κλινικό έλεγχο στο Ινστιτούτο που διαθέτει η εταιρεία αλλά και στους Δερματολογικούς ασθενείς του ιατρείου. Με αυτό το τρόπο επιτυγχάνεται άριστη ποιότητα, μέγιστη δραστικότητα και αποφυγή τυχών παρενεργειών. Για σκοπούς συνεχούς ενημέρωσης παρακολουθούνται ανελλιπώς επιμορφωτικά σεμινάρια, συνέδρια, εκθέσεις κ.α.

Κύριες δραστηριότητες της εταιρείας σήμερα είναι:

. Κατασκευή της επαγγελματικής σειράς καλλυντικών SPA ABYSS COSMETICS

και των προϊόντων λιανικής πώλησης της ίδιας σειράς.

. Κατασκευή φαρμακευτικών καλλυντικών, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της οποίας είναι η εταιρεία Dermopharm. Τα άνω προϊόντα διατίθενται μόνο στα φαρμακεία και παράλληλα εξάγονται σε Αραβικές χώρες.

. Κατασκευή προϊόντων για την εταιρεία Neoderma χωρίς πακετάρισμα

. Κατασκευή καλλυντικών προϊόντων για εξαγωγή στη Ρωσία under private label

για τρεις εταιρείες, που είναι και ο βασικός όγκος των εργασιών της εταιρείας.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία Palena (web: www.palena.com.cy) έχει δραστηριοποιηθεί και στις απευθείας πωλήσεις των προϊόντων της σε διάφορες χώρες της Ευρώπης με προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης της. Με στρατηγικό συνεργάτη προχώρησε στο άνοιγμα του πρώτου γραφείου της στη Μολδαβία το 2007και ακολούθως στην Ουκρανία το 2008. Το 2010 προχώρησε στο άνοιγμα του επόμενου γραφείου στη Βουλγαρία. Όλα τα γραφεία έχουν το ίδιο όνομα Spa Abyss. Σε όλα τα γραφεία υπάρχει έμπειρη αισθητικός για τα επιμορφωτικά σεμινάρια.

Ευελπιστούμε σε περαιτέρω ανοίγματα στα Βαλκάνια και σταδιακά σε άλλες γειτονικές χώρες.

 


Print this page Top of Page Mail

Designed & Developed by NETinfo Services Ltd.
No images, text or other material whatsoever from this website may be copied, published, re-produced or otherwise used without the written permission of NETinfo Services Ltd.